; be involved

Mensen met elkaar in gesprek brengen
De kern van ons festival

 

; be engaged

Maatschappelijke context
We maken onderwerpen die spelen in de samenleving bespreekbaar

 

; be sociable

Gemoedelijk en gezellig
Bestel er gerust nog eentje aan de bar

1
1

Beholders; documentary dialogues

Internationaal documentairefestival Meierijstad

Ervaringen delen, verschillende perspectieven belichten en met elkaar in gesprek gaan. Dat is waar Beholders voor staat. Beholders is een festival georganiseerd om mensen samen te brengen. We maken onderwerpen die spelen in de maatschappij bespreekbaar. En we dragen in die vorm bij aan een breed debat.

Speciaal voor onze partners bieden we verschillende pakketten en programma’s aan. Je mensen of relaties prikkelen met een inspirerende documentaire? Een netwerkavond waarin een inhoudelijk sterk programma naadloos aansluit op een gezellige borrel aan de bar? Of samen met ons een programma opstellen dat past bij jouw doelgroep(en) en (maatschappelijke) thema’s? Bij Beholders kan het. Ons aanbod voor partners is bijna altijd maatwerk. Of het nu gaat om een sponsorpakket of om één van de vele andere partnerships: we gaan graag met je in gesprek om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Beholders 2022 vindt plaats van 5 t/m 9 oktober op diverse locaties in Meierijstad.

Bezoek Meierijstad

Bezoek Join Us

Word vriend van Human

Columns

Beholders - Cultuurkade Meierijstad - Interview2021Highlight PartnersHightlight FestivalInterviews
26 september 2021

Cultuurkade Meierijstad

Wie naar kunst kijkt, kijkt naar zichzelf. Dat is de visie van Cultuurkade Meierijstad. Cultuurkade vormt de spil tussen cultuurmakers en onderwijsinstellingen: het brengt cultuuronderwijs naar de klas, van de…
Beholders Inside Lehman Brothers2021ColumnsHighlight PartnersPartners
26 september 2021

Jeroen van Dooren

Het was oktober 2020, en met een kleine groep van collega’s en relaties gingen we vanuit Sint-Oedenrode richting de Noordkade in Veghel. In het kader van onze ‘Van de Ven…
Beholders - Bibliotheken - Natasja de Groot2021Highlight PartnersHightlight FestivalInterviewsPartners
24 september 2021

Bibliotheken

Al vóór de start van Beholders, toen we nog documentaire-avonden organiseerden onder de naam ‘Docs in the City’, waren de bibliotheken betrokken bij ons festival. De bibliotheken spelen voor Beholders…
Beholders - CHV Noordkade2020ColumnsColumns 2020Highlight PartnersPartners
29 maart 2021

Albert Dominicus

Vanuit regio Meierijstad de wereld veroveren. Het klinkt misschien als een utopie, maar wel een utopie waar ik me graag hard voor maak. Als rasechte Noordoost-Brabander ben ik supertrots op…

Doneren

Vind je het belangrijk wat wij doen? En wil je ons daarbij ondersteunen, maar wil je geen sponsorpakket afsluiten? Dan is jouw bijdrage in de vorm van een donatie van harte welkom!

Amount

Festivalkrant

Wil je de festivalkrant thuisbezorgd krijgen? En misschien wel meer dan één? Vul dan hieronder je gegevens in. Je ontvangt een mailtje wanneer je de krant kunt verwachten. Volgend jaar zullen we je opnieuw vragen of je de krant weer wilt ontvangen.

Toen de organisatoren van Beholders mij benaderden, wist ik meteen dat wij wilden sponsoren. Alle kenmerken van goed ondernemerschap vind ik terug in hun visie en in het festival.

Albert DominicusAdagium bedrijfsoverdrachten

Een festival als Beholders is in meerdere opzichten een goed initiatief. Zo is het echt een andere manier van het beleven van een avond uit.

Franc KleijngeldCafé-zaal Kleijngeld

HUMAN - Onze mediapartner

Hoe je in het leven staat bepaal je zelf. Maar hoe vind je je weg in een wereld die bol staat van scherpe tegenstellingen, vastgeroeste opvattingen en muurvaste meningen? HUMAN laat zien dat er altijd verschillende perspectieven zijn.

Verwacht van ons geen pasklare antwoorden. We bieden je liever een gezonde dosis blikverruiming. Zuurstof voor ruimdenkers. Een mening? Die vorm je zelf. Onderzoek, twijfel, kijk, luister. Daar word je beter van. En met jou de wereld. Die wordt meer menselijk als mensen vragen stellen en verantwoordelijkheid nemen.

Behalve op tv, radio en online zijn we actief in het onderwijs en bij jou in de buurt met debatprogramma’s en evenementen. Altijd vanuit dezelfde wens: actuele thema’s agenderen en een beweging op gang brengen die uitmondt in positieve verandering. Ambitieus? Absoluut. Mogelijk? Jazeker. Samen met jou.