fbpx Skip to main content
 

; be intrigued

 

; be yourself

 

; be yourself

 

; be surprised

 

; be yourself

 

; be yourself

 

; be yourself

 

; be yourself

 

; be genuine

 

; be liked

 

; be brave

 

; be connected

 

; be familiair

 

; be gone

 

; be real

 

; be manipulated

 

; be stunned

 

; be surprised

 

; be devoted

 

; be like...

 

; be adaptive

 

; be sincere

 

; be creative

 

; be ambitious

 

; be aware

 

; be hardcore

 

; be drained

 

; be loved

 

; be moved

 

; be resilient

 

; be desperate

 

; be humane

1
1

column 2020;

Albert Dominicus

Trots

Vanuit regio Meierijstad de wereld veroveren. Het klinkt misschien als een utopie, maar wel een utopie waar ik me graag hard voor maak. Als rasechte Noordoost-Brabander ben ik supertrots op deze regio. En op alle kenmerken die naar mijn mening bij Brabanders horen. Saamhorigheidsgevoel. Nuchterheid. Betrokkenheid. Maar ook ondernemerschap. Zo is onze regio economisch gezien de derde grootste speler van Nederland. We zijn dus echt in staat het verschil te maken samen.

Toen Mark en Willem, de organisatoren van Beholders, mij benaderden, wist ik meteen dat wij met Adagium wilden sponsoren. Alle kenmerken van goed ondernemerschap vond ik terug in hun visie en in het festival. Beholders is een uniek evenement in Meierijstad, het zorgt voor mooie dialogen en het biedt een geweldige beleving aan zijn bezoekers. Het verrijkt onze gemeente en het zorgt er bovendien voor dat de 13 kernen van Meierijstad meer met elkaar verenigd raken.

Maar we doen dit niet alleen vanuit sociaal-maatschappelijke betrokkenheid. Beholders is namelijk ook een geweldige manier om onze relaties een mooie, unieke avond te laten beleven. In onze branche is het gebruikelijker om je relaties mee te nemen naar een voetbal- of basketbalwedstrijd. Beholders is dan ook écht wat anders. We treden buiten de gebaande paden en laten zien dat we onze relaties graag iets bijzonders bieden. Dat kregen we vorig jaar, toen wij ook al sponsor waren, ook terug van hen: iedereen was razend enthousiast. Een duidelijke win-winsituatie dus.

In de visie achter Beholders herken ik veel van onze eigen bedrijfsvisie én van mijn persoonlijke ideeën. Het langetermijn-denken, de nuchtere kijk op de dingen, het actieve ondernemerschap erachter, de maatschappelijke betrokkenheid en het samen ondernemen. Zéker in 2020 denk ik dat die saamhorigheid essentieel is; door de coronapandemie is daar nu een extra sterke behoefte aan. Beholders biedt dat gevoel van saamhorigheid: regionaal, maar ook met mensen over de hele wereld. En het biedt nog zoveel meer. Het is een festival met veel potentie, en een evenement waar ik echt in geloof.

Toegegeven, Beholders is nog geen IDFA. Maar het is wel een heel erg goed documentairefestival. En bovendien een festival dat hier in Meierijstad georganiseerd wordt. Daar ben ik trots op. En het geeft mij goede hoop dat het tóch kan: vanuit hier de wereld veroveren!

Albert Dominicus
Adagium Bedrijfsoverdrachten

Lees alle columns

Lees alle columns

Lees alle interviews

Lees alle interviews