; be consumed

behold;

Beautiful Things

Een symfonische reis door tempels van staal en beton

Vier mannen werken als monniken in tempels van staal en beton, zij voeren elke dag dezelfde mechanische rituelen uit in stilte en eenzaamheid. De ruimte delend met hun eigen spoken.

Deze vier mannen voorzien onbewust in de basis voor de hele keten van creatie, transport, marketing en vernietiging van de objecten die onze obsessieve levensstijl voeden. De objecten die we elke dag nodig denken te hebben, beginnen en eindigen hun reis in geïsoleerde en spookachtige industriële en wetenschappelijke locaties.

Er is een generatie die in hun leven veel spullen heeft verzameld, het punt van verzadiging ver voorbij. Zij groeiden op in de gloriedagen van commerciële televisie en zijn de eerste generatie die ervan verlost is. Door internet. Nu zijn ze veertigers en zoeken ze naar een uitweg.

Beholders Beautiful Things
Beautiful Things

Duur: 96 minuten
Gesproken taal: n.v.t.
Ondertiteling: n.v.t.
Regisseur: Giorgio Ferrero
Land: Italië
Jaar: 2017

>> Bekijk de trailer
>> Onze gasten
Regisseur: Giorgio Ferrero

Giorgio Ferrero is regisseur, componist, filmmaker en fotograaf en werkte voorheen samen met andere auteurs en artiesten. Hij heeft ook veel soundtracks voor verschillende films op zijn naam staan, samen met theatrale voorstellingen en installaties. Met de film ‘Beautifull Things’ heeft hij veel prijzen gewonnen over de hele wereld. Dit wordt de première in Nederland.

Live: de filmmuziek

Giorgio Ferrero zal samen met vier Italiaanse muzikanten live de muziek spelen bij de film op het podium in de Blauwe Kei. Met een film die gebaseerd is op geluid en muziek voegt de voelbare en zichtbare spanning van de live performance een extra dimensie toe aan de beleving.

Programma

Kaartjes: € 10,- per stuk
Datum: Donderdag 10 oktober
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Blauwe Kei
Verlengde Noordkade 10, Veghel

Gratis consumptie

Bij elke voorstelling krijg je bij binnenkomst een bon voor een gratis consumptie. Deze bon kan besteed worden na de Q&A. Zo hopen we dat je nog even blijft en vooral dat je het gesprek aangaat met onze andere bezoekers…

Online verkoop

Kaartjes kunnen alleen besteld worden op deze website en online betaald worden. Na betaling krijg je van ons een mail met je e-ticket. Als je een vraag of problemen ervaart met betrekking tot de kaartjes, stuur ons dan een mailtje op tickets@beholders.nl.

Retourneren van kaartjes

Als je je kaartjes wilt retourneren of omruilen, stuur ons dan een mailtje via tickets@beholders.nl. We bekijken elke vraag op zichzelf en houden rekening met de reden, de tijd tot de voorstelling en of de voorstelling uitverkocht is.