; be exclusive

behold 2021;

Yab Yum

De opkomst en ondergang van een iconisch bordeel

Wat gebeurde er allemaal achter de gesloten deuren van Yab Yum, decennialang het meest beruchte luxebordeel van Amsterdam? Beroemdheden kwamen en gingen in dit iconische huis van plezier, waar de nachten legendarisch waren en de dagen onbestaande. Tot het tien jaar geleden in de handen kwam van louche criminelen en uiteindelijk de deuren moest sluiten. Insiders blikken met sappige verhalen vol nostalgie terug op de legendarische momenten in het fameuze etablissement. Een ongegeneerde inkijk in een iconisch bordeel, dat tot de bekendste van de wereld hoorde.

Yab Yum is nu niet meer dan haar stoere verhalen en bedwelmende herinneringen. Regisseur Anna Maria van ’t Hek brengt het het iconische huis nog een finale groet. Het gebouw opent de deuren nog een laatste keer voor een rondleiding vol bijzondere herinneringen. Een laatste glimp binnen in de bijzondere kamers en geheimen van Yab Yum.

;be exclusive

Kaartjes voor deze voorstelling kosten € 50,- per stuk. We willen de vertoning doen in een exclusieve sfeer, die past bij de documentaire. Champagne en hapjes zijn bij de prijs inbegrepen.

Beholders - Yab Yum

Yab Yum

Duur: 75 minuten
Gesproken taal: Nederlands
Ondertiteling: Engels
Regisseur: Anne van ’t Hek
Land: Nederland
Jaar: 2021

Bekijk de trailer

Onze gast

Regisseur: Anna van 't Hek

De stijl van Anna Maria van ’t Hek wordt gekenmerkt door een oprechte passie voor mensen en haar vermogen om dichtbij ze te komen. Onder al haar werk ligt een brandend verlangen om een band met haar hoofdpersonages op te bouwen, en verhalen te kunnen delen die eerlijk en toegankelijk zijn. Eerder werk waren de documentaire The Amazing Agency en de serie Badr.

Programma

Datum: Donderdag 14 oktober
Tijd: 20:30 uur
Regisseur: Anna van ’t Hek
Locatie: Tramhuys
Hoofdstraat 113, Schijndel

Lees het director's statement van Anna van 't Hek
Lees het director's statement van Anna van 't Hek