; be determined

behold 2023;

The Strait Guys

Een missie om met een tunnel de V.S. en Rusland te verbinden

In The Strait Guys volgen we de in Tsjechië geboren mijnbouw-ingenieur George en zijn snelpratende vertrouweling Scott langs de voorgestelde route van de Intercontinental Railway door Alaska, de Beringstraat en zo Rusland in. Het is hun onderneming om internationale overheden, bedrijven en inheemse stammen te overtuigen om groen licht te geven voor hun spoorwegtraject van $ 100 triljoen met de belofte dat het het Panamakanaal van de 21e eeuw wordt.

In hun strijd om hun project overeind te houden, waarbij ze geconfronteerd worden met schijnbaar onoverkomelijke obstakels, doen de Strait Guys de vraag rijzen: Wat is de echte reden die voorkomt dat de V.S. en Rusland met elkaar verbonden worden?
Sinds de aanval van Rusland op de Oekraïne lijkt het plan voor de tunnel helemaal absurd. Toch zijn de Strait Guys meer overtuigd dan ooit dat hun megaproject precies is wat de wereld nodig heeft om eindelijk oorlogen achter ons te laten en een wereld te creëren van vrede, vooruitgang en welvarendheid voor iedereen.

The Strait Guys - Beholders 2023

The Strait Guys

Duur: 99 minuten
Gesproken taal: Engels, Russisch
Ondertiteling: Engels
Regisseur: Rick Minnich
Land: Duitsland, Finland
Jaar: 2022

Bekijk de trailer

Programma 2023

Datum: Zaterdag 7 oktober
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Noordkade
Verlengde Noordkade 12, Veghel

Maker: Rick Minnich

Lees het interview met Rick Minnich
Lees het interview met Rick Minnich
Meer in het thema Maatschappij
Meer in het thema Maatschappij