; be ambitious

behold 2020;

The Lucky Ones

Ondernemers met de wil om het verschil te maken

“The only way is up”, zeggen ze. Om eerlijk te zijn… de weg naar succes is hobbelig. Een weg met veel omleidingen. En dat is precies wat de charme is van het ondernemerschap. Hoewel veel mensen denken dat het een kwestie van geluk is, willen we je laten zien dat succes vooral gaat om een visie, een idee en een enorme wil om het verschil te maken.

The Lucky Ones is een documentaire over ondernemerschap, over succes, over geluk en niet te vergeten, over duurzaamheid. Want alle ondernemers die hun verhaal en inzichten delen in deze film zijn duurzame ondernemers met bedrijven die als doel hebben om de wereld een beetje beter te maken.

Beholders - The Lucky Ones

The Lucky Ones

Duur: 48 minuten
Gesproken taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regisseur: Yara Hannema
Land: Nederland
Jaar: 2019

Bekijk de trailer

Onze gasten

Regisseur: Yara Hannema

Yara Hannema is documentairemaker en heeft sinds 2008 haar eigen storytelling bureau Yara InMedia. Yara kiest voor de kracht van film om een authentiek verhaal te vertellen met als doel: “Verhalen delen zodat we de verschillen in elkaar beter begrijpen, of misschien ontdekken dat we helemaal niet zo verschillend zijn.” Ook heeft Yara recentelijk haar eerste dichtbundel uitgebracht ‘Een Onsje Lief’ en heeft ze sinds 2018 de podcastserie Wie ben ik echt? waarin Yara met uiteenlopende gasten praat over de zin van het leven.

Ondernemer: Merijn Everaarts

Merijn Everaarts begon in 2009 met zijn bedrijf Dopper in Haarlem. Zijn missie is meer dan duidelijk: “Single use plastic moet zo snel mogelijk de wereld uit.” Daarom biedt Dopper mensen de mogelijkheid om herbruikbare waterflessen te verkiezen boven single-use flessen. Iedereen in Nederland kent de Dopper flesjes ondertussen wel en ook verovert Dopper nu langzaam maar zeker de rest van de wereld.

Programma 2020

Datum: Donderdag 8 oktober
Tijd: 20:30 uur
Gast: Yara Hannema
Gast: Merijn Everaarts
Moderator: Rutger Klijn
Locatie: Noordkade
Verlengde Noordkade 10, Veghel