; be curious

De achterkant van ons festival
Daar beginnen we mee

behold;

Programmapresentatie

Programmapresentatie

Benieuwd naar onze plannen en ons programma voor oktober 2024? Kom dan naar de programmapresentatie. We nemen je deze avond mee op onze reis naar de zesde editie van ons festival. Welke documentaires hebben we uitgekozen? Hoe komen we aan die documentaires? Welke makers gaan erbij zijn? Wie is er nog meer bezig achter de schermen? In drie kwartier vertellen we verhalen, laten we trailers zien en stellen we mensen voor.

Surprise Doc

Natuurlijk kijken we ook samen een documentaire. Een Surprise Doc. Eentje die je met een goed gevoel de zomer in stuurt. Eentje waarvan de Nederlandse maakster ook aanwezig zal zijn. Een kort nagesprek en daarna een lange Ask Us Anything aan de bar voor wie wil.

Festivalpas

De festivalpas voor Beholders 2024 is te koop! Met een festivalpas heb je gratis toegang tot de programmapresentatie van dit jaar én van volgend jaar. Als je de festivalpas in de eerste vier weken bestelt, krijg je er ook nog drie consumptiemunten bij voor tijdens het festival. Natuurlijk kun je ook gewoon los een kaartje kopen voor deze avond. Wij vinden het vooral fijn als je erbij bent.

Surprise Doc 3 - Beholders

Surprise Doc

Duur: 81 minuten
Gesproken taal: Nederlands
Ondertiteling: Geen
Jaar: 2024

Programma

Datum: Woensdag 5 juni
Tijd: 19.30 uur
Locatie: Spectrum Schijndel
Steeg 9, Schijndel

Bestel kaartjes
Bestel onze festivalpas
Bestel onze festivalpas
Festivalmagazine in de bus
Festivalmagazine thuis in de bus