fbpx Skip to main content
 

; be unlimited

See more;

Met onze festivalpas

Met onze festivalpas zie je meer

Beholders-ambassadeur Tim Haars zei het een paar jaar geleden al: “Het liefst wil ik álles zien.” Alles zien gaat niet lukken, maar we willen het je wel zo makkelijk mogelijk maken om meerdere documentaires te gaan kijken. Met onze festivalpas kun je namelijk onbeperkt naar Beholders. Stippel vooraf je route uit over ons festival of kijk ter plaatse of er nog plek vrij is bij de documentaire van je keuze. See more!

Hoe werkt dat?
  • Je festivalpas kost € 45,- en is persoonsgebonden.
  • Met de festivalpas kun je voor iedere gewenste voorstelling van het festival één ticket bestellen.
  • Wij vinden het fijn als je vooraf een ticket boekt voor de voorstellingen van je keuze. Dit is met je festivalpas dus gratis. Je krijgt in dat geval toegang tot de voorstelling op vertoon van een geldig ticket, in combinatie met je festivalpas. Ticket en pas moeten op dezelfde naam staan.
  • Je kunt er ook voor kiezen om niet te reserveren en met je festivalpas ‘op de bonnefooi’ naar een voorstelling te gaan. Zo lang er nog plekken vrij zijn, mag je op vertoon van je festivalpas de voorstelling bijwonen.
  • Heb je wel gereserveerd, maar kun je onverhoopt niet? Dan vragen we je deze (ten minste 24 uur van tevoren) te annuleren door een mail te sturen naar tickets@beholders.nl. Bij twee ‘no-shows’ zonder annulering vervallen al je gereserveerde kaarten.
  • Als festivalpashouder ontvang je als eerste één of meerdere festivalmagazines op de mat. Daarmee stippel je eenvoudig je route uit over ons festival.
  • Als festivalpashouder ontvang je ook een uitnodiging voor de programmapresentatie van de volgende editie van Beholders.

Met onze festivalpas ga je voor dé ultieme Beholders-ervaring. Wat zie jij?

Bestel je festivalpas
Beholders - Festivalpas
Beholders Festivalpas