; be consumed

behold 2019;

Beautiful Things

Een symfonische reis door tempels van staal en beton

Vier mannen werken als monniken in tempels van staal en beton, zij voeren elke dag dezelfde mechanische rituelen uit in stilte en eenzaamheid. De ruimte delend met hun eigen spoken.

Deze vier mannen voorzien onbewust in de basis voor de hele keten van creatie, transport, marketing en vernietiging van de objecten die onze obsessieve levensstijl voeden. De objecten die we elke dag nodig denken te hebben, beginnen en eindigen hun reis in geïsoleerde en spookachtige industriële en wetenschappelijke locaties.

Er is een generatie die in hun leven veel spullen heeft verzameld, het punt van verzadiging ver voorbij. Zij groeiden op in de gloriedagen van commerciële televisie en zijn de eerste generatie die ervan verlost is. Door internet. Nu zijn ze veertigers en zoeken ze naar een uitweg.

Beholders Beautiful Things

Beautiful Things

Duur: 96 minuten
Gesproken taal: n.v.t.
Ondertiteling: n.v.t.
Regisseur: Giorgio Ferrero
Land: Italië
Jaar: 2017

Bekijk de trailer

Onze gasten

Regisseur: Giorgio Ferrero

Giorgio Ferrero is regisseur, componist, filmmaker en fotograaf en werkte voorheen samen met andere auteurs en artiesten. Hij heeft ook veel soundtracks voor verschillende films op zijn naam staan, samen met theatrale voorstellingen en installaties. Met de film ‘Beautifull Things’ heeft hij veel prijzen gewonnen over de hele wereld. Dit wordt de première in Nederland.

Live: de filmmuziek

Giorgio Ferrero zal samen met vier Italiaanse muzikanten live de muziek spelen bij de film op het podium in de Blauwe Kei. Met een film die gebaseerd is op geluid en muziek voegt de voelbare en zichtbare spanning van de live performance een extra dimensie toe aan de beleving.

Programma 2019

Datum: Donderdag 10 oktober
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Blauwe Kei
Verlengde Noordkade 10, Veghel