; be seen

behold;

A Pink Moon Comes

Openingsavond Beholders 2023: wie ziet jou?

Wat zie jij? Dat is één van de vragen die we bij Beholders regelmatig stellen. Tijdens onze openingsavond stellen we ‘m een keer andersom. Daar staat namelijk de vraag ‘wie ziet jou?’ centraal. We nemen je op deze avond mee in een mix van documentaire en live optredens. Anders dan je van ons gewend bent dus. Maar vooral heel erg tof!

Wat er precies op het programma staat deze avond, willen we nog niet helemaal kwijt. Liever verrassen we je met een fijn programma dat méér dan de moeite waard is. We starten met de film A Pink Moon Comes. In deze korte poëtische (fictie)film van regisseur Yannick de Waal zien we Tim Haars in de rol van een dakloze man op zoek naar hoop. De film gaat over verloren dromen, verloren hoop en de verloren connectie met de wereld en haar mensen. Een eenzame man in de grote stad, wanhopig op zoek naar iemand die hem opmerkt en ziet.

Gezien worden
Gezien worden is dus een belangrijk thema in A Pink Moon Comes. Een thema waar we met ons programma op voortborduren. We koppelen A Pink Moon Comes aan een korte documentaire die ook alles te maken heeft met gezien worden. Daarnaast hebben we, zoals je van ons gewend bent, gasten uitgenodigd die in hun leven direct te maken hebben met dit onderwerp.

A Pink Moon Comes - Beholders 2023

A Pink Moon Comes

Programma: 101 minuten
Gesproken taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regisseur: Yannick de Waal
Jaar: 2022

Bekijk de trailer

Programma

Datum: Woensdag 4 oktober
Tijd: 20:30 uur
Locatie: Theater aan de Noordkade
Verlengde Noordkade 12, Veghel

Bestel kaartjes
Lees een interview met Tim Haars
Lees een interview met Tim Haars
Meer in het thema Samen
Meer in het thema Samen
Meer over de Blauwe Kei
Meer over de Blauwe Kei