fbpx Skip to main content
 

; be hopeful

 

; be together

 

; be devoted

 

; be open

 

; be inspiring

 

; be alive

 

; be creative

 

; be honest

 

; be emancipated

 

; be dedicated

 

; be just

 

; be exclusive

 

; be credible

 

; be mystified

 

; be adaptive

 

; be blown away

 

; be responsible

 

; be intimate

 

; be united

 

; be yourself

 

; be passionate

 

; be surprised

 

; be moved

 

; be mournful

 

; be safe

 

; be kind

 

; be humane

 

; be involved

1
1

behold;

COVID-19

Richtlijnen van het RIVM

Bij Beholders zijn we ontzettend blij dat we dit jaar weer een mooi festival mogen organiseren! Daarbij staat de veiligheid van bezoekers, gasten, makers, medewerkers en moderatoren altijd voorop. Daarom houden we ons aan de richtlijnen die het RIVM heeft opgesteld:

  • Bij de ingang van de filmzaal wordt je coronatoegangsbewijs gecontroleerd met behulp van de coronacheck-app. Een papieren bewijs laten zien mag ook. Dit geldt voor alle bezoekers vanaf 13 jaar, ongeacht de locatie waar de voorstelling plaatsvindt. Vanaf 14 jaar controleren we naast je coronatoegangsbewijs ook je identiteitsbewijs.
  • De horeca op onze locaties sluit (uiterlijk) om 0.00 uur.
  • Wij vragen je om thuis te blijven bij klachten. Kun je niet komen, omdat je niet fit bent? Laat het ons weten, dan krijg je het aankoopbedrag van je kaartje(s) terug.
  • Daarnaast vragen wij je je te houden aan de algemeen geldende regels: was vaak en goed je handen en geef elkaar de ruimte waar mogelijk.
Waarom een coronabewijs?

Beholders is een festival en valt daarmee onder de (culturele) evenementen. Voor evenementen geldt dat de organisatie verplicht is te vragen naar een coronabewijs (vanaf 13 jaar) in combinatie met een id-bewijs (vanaf 14 jaar). Dit geldt ongeacht de locatie. Bij locaties met meerdere ruimtes geldt dat je pas door Beholders gecontroleerd wordt op het moment dat je de filmzaal binnengaat waar onze documentaire vertoond wordt. Een coronabewijs krijg je wanneer je volledig gevaccineerd bent, recent genezen bent van corona of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur na het moment van testen kunt overleggen.

Samen houden we het veilig, en maken we er vooral weer een heel mooi festival van!

Heb je vragen over de corona-maatregelen die wij genomen hebben? Neem gerust contact met ons op!