fbpx Skip to main content

behold 2020;

Coronamaatregelen

Bijzondere voorstellingen in een veilige omgeving

Het zijn bijzondere tijden. Tijden waarin we ons voortdurend aan moeten passen aan de steeds veranderende situatie. Bij Beholders blijven we de ontwikkelingen volgen en zetten we juiste stappen om de veiligheid van onze bezoekers, gasten, makers en medewerkers zo goed mogelijk te kunnen waarborgen.

Uiteraard houden we ons aan de nieuwe maatregelen die zijn aangekondigd tijdens de landelijke persconferentie van maandagavond 28 september. Ondertussen hebben we het aantal kaartjes voor alle voorstellingen teruggebracht naar dertig. Het worden stuk voor stuk bijzondere voorstellingen voor steeds dertig bezoekers. Het kan zijn dat we hier en daar nog tijden aan moeten passen. Op deze pagina houden we alle wijzigingen bij.

Maatregelen

Wat overeind blijft: je kunt ook dit jaar dus prima naar Beholders. Op iedere locatie creƫren we een veilige setting, waarin de volgende belangrijke maatregelen gelden:

  • Voor al onze documentairevoorstellingen geldt een maximum van 30 bezoekers.
  • Onze voorstellingen mogen doorlopen na 22.00 uur, maar vanaf 22.00 uur is de horeca op die locatie gesloten. In overleg met de locaties kunnen enkele tijden toch worden aangepast. Op onze website houden we je op de hoogte van eventuele wijzigingen in het programma.
  • Zaalwacht: bij iedere voorstelling is een van onze medewerkers herkenbaar aanwezig om mensen aan te spreken op het naleven van de richtlijnen.
  • Bij de entree kun je je handen desinfecteren en registreren we de aanwezigen, voor eventueel contactonderzoek.
  • De kaartcontrole doen we contactloos.
  • De tafels en stoelen staan zo opgesteld, dat je gemakkelijk anderhalve meter afstand kunt houden (tot mensen buiten je eigen huishouden).
  • Anders dan vorig jaar, is de bar gesloten terwijl de documentaire draait. Je kunt drankjes bestellen aan de bar, voordat de voorstelling begint. En de ruimte blijft waar mogelijk nog een uur open na de voorstelling.

Los van deze specifieke maatregelen, verwachten wij dat iedereen zich houdt aan de algemene regels, zoals die zijn opgesteld door het RIVM: blijf thuis bij klachten, vermijd drukte, schud geen handen, houd 1,5 meter afstand van elkaar, was vaak je handen, hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.

Wijzigingen

Hier en daar hebben we wat wijzigingen moeten doorvoeren in ons programma. Ook als er de komende dagen wijzigingen bijkomen, zullen we die hier in het lijstje opnemen.

Retourneren van kaartjes

We zijn coulant met het retourneren van geld voor de kaartjes. Is de voorstelling waarvoor je kaartjes hebt besteld verzet en komt het nieuwe tijdstip je niet uit? Laat het ons weten. Ook als je klachten hebt waardoor je niet kunt komen of wanneer je je er op dit moment niet prettig bij voelt, stuur ons even een mailtje met je bestelgegevens naar kaartjes@beholders.nl.

Samen houden we het veilig, en maken we er vooral weer een heel mooi festival van!