; be all ears

behold;

Podcastclub: Geel

Op zoek naar de essentie van de kleur geel

De Podcastclub is een soort boekenclub, maar dan voor podcasts. Iedere maand nodigt het Podcastnetwerk een maker uit om te vertellen over zijn of haar podcast. Speciaal voor het Beholders festival schuift Michiel van de Weerthof aan. Hij maakt de podcast Geel, een podcast over de kleur geel. Eenvoudiger kan niet, zou je denken, maar achter de kleur geel gaat een hele wereld schuil. Michiel vertelt over zijn maakproces en neemt niet eerder gehoorde fragmenten mee.

Beholders - Podcastclub Geel
Podcastclub: Geel

Duur: 60 minuten
Gesproken taal: Nederlands
Ondertiteling: Geen
Regisseur: Michiel van de Weerthof
Land: Nederland
Jaar: 2018

>> Beluister de podcast
>> Onze gasten
Regisseur: Michiel van de Weerthof

Michiel is componist, sound designer en documentairemaker. Binnen Soundtreks verzorgt hij alle audio, storytelling, structuur, game design en de vormgeving van o.a. website en huisstijl. Michiel werkt ook als docent bij Fontys in Tilburg en als gastdocent bij St. Joost in Breda en aan de HKU in Utrecht. Daarnaast bedenkt en coördineert hij workshops voor kinderen, scholieren en jong volwassenen in binnen- en buitenland.

Programma

Kaartjes: € 0,- per stuk
Datum: Zondag 13 oktober
Tijd: 19:00 uur
Locatie: Apotheek, Noordkade
Verlengde Noordkade 10, Veghel

Gratis consumptie

Bij elke voorstelling krijg je bij binnenkomst een bon voor een gratis consumptie. Deze bon kan besteed worden na de Q&A. Zo hopen we dat je nog even blijft en vooral dat je het gesprek aangaat met onze andere bezoekers…

Online verkoop

Kaartjes kunnen alleen besteld worden op deze website en online betaald worden. Na betaling krijg je van ons een mail met je e-ticket. Als je een vraag of problemen ervaart met betrekking tot de kaartjes, stuur ons dan een mailtje op tickets@beholders.nl.

Retourneren van kaartjes

Als je je kaartjes wilt retourneren of omruilen, stuur ons dan een mailtje via tickets@beholders.nl. We bekijken elke vraag op zichzelf en houden rekening met de reden, de tijd tot de voorstelling en of de voorstelling uitverkocht is.