; be positive

behold;

Kinders

De ontplooiing van talenten door de kracht van muziek

In Kinders volgen we kinderen en jongeren met uiteenlopende achtergronden tijdens hun moeilijke, verwarrende en grappige beslommeringen in hun dagelijks leven. Het centrale onderwerp is Superar, het muziek educatieprogramma dat is opgezet door Caritas, het Weense Concertgebouw en het Weense jongenskoor. De kinderen veranderen van onzichtbare buitenstaanders tot zelfbewuste jonge mensen, die hun verborgen talenten leren uiten door de kracht van muziek.

De kinderen realiseren zich zelf ook hoe hun leven zichtbaar verandert door de discussies die komen kijken bij de muzieklessen. De film laat de drempels en het drama zien op hun weg, maar ook het enthousiasme en de inspiratie. Door samen te zingen en muziekinstrumenten te leren spelen krijgen de levens van deze jongeren, die daar normaal de kans niet voor zouden hebben, een verrassende, levendige en creatieve dimensie.

Het is niet de functionaliteit die centraal zou moeten staan in het leven, maar veel meer de ontplooiing en het gebruik van talenten.

Beholders - Kinders
Kinders

Duur: 95 minuten
Gesproken taal: Duits
Ondertiteling: Engels
Regisseur: Riahi Brothers
Land: Oostenrijk
Jaar: 2016

>> Bekijk de trailer
>> Onze gasten
Regisseur: Arman Riahi

Arman Riahi is geboren in Iran en opgegroeid in Wenen. Zijn eerste korte films maakte hij dan ook als tiener in Oostenrijk. Hij studeerde mediatechnologie en werkte als screen- en graphic designer in Londen en Wenen. Vanaf 2005 werkt hij als regisseur voor televisie en als onafhankelijk regisseur en schrijver voor verschillende filmproductiebedrijven in Wenen.

Moderator: Sophie de Ruijter

Sophie de Ruijter zal op zaterdag moderator zijn. Als musicus en onderwijzer kun je Sophie het beste omschrijven als een creatieve duizendpoot. Sophie is fluitiste, geeft kunstlessen via CHV Academy en ontwikkelt onder andere kunst educatieve projecten. Vanaf kleins af aan geïnspireerd door andere creatieve geesten vormt zij haar eigen kleurplaat binnen de kunst (educatie) en deelt deze met anderen. Want wat is er nu leuker dan buiten de lijntjes te kleuren en te ontdekken?

Programma

Kaartjes: € 10,- per stuk
Datum: Zaterdag 12 oktober
Tijd: 15:00 uur
Locatie: Walsmalerij, Noordkade
Verlengde Noordkade 10, Veghel

Kaartjes: € 10,- per stuk
Datum: Zondag 13 oktober
Tijd: 15:00 uur
Locatie: Hart van Bourdonck
Kapelstraat 1, Boerdonk

Gratis consumptie

Bij elke voorstelling krijg je bij binnenkomst een bon voor een gratis consumptie. Deze bon kan besteed worden na de Q&A. Zo hopen we dat je nog even blijft en vooral dat je het gesprek aangaat met onze andere bezoekers…

Online verkoop

Kaartjes kunnen alleen besteld worden op deze website en online betaald worden. Na betaling krijg je van ons een mail met je e-ticket. Als je een vraag of problemen ervaart met betrekking tot de kaartjes, stuur ons dan een mailtje op tickets@beholders.nl.

Retourneren van kaartjes

Als je je kaartjes wilt retourneren of omruilen, stuur ons dan een mailtje via tickets@beholders.nl. We bekijken elke vraag op zichzelf en houden rekening met de reden, de tijd tot de voorstelling en of de voorstelling uitverkocht is.