; be patient

behold 2019;

Het Geheim Van De Rij

Er moet iets bijzonders met dat brood zijn

Waarom staat er altijd een rij voor Bakker Hartog’s, terwijl er genoeg andere bakkers zijn waar geen rij voor de deur staat? Er moet iets bijzonders met dat brood zijn… of met die bakker. De filmmaakster sprak met mensen in de rij, met de bakker zelf, met zijn meester en zijn leerling en volgde het proces van het broodmaken. Ook was de filmploeg bij de jaarlijkse klapper van Hartog’s: de verkoop van volkoren oliebollen op oudjaarsdag. Gaandeweg komt er een antwoord op de vraag: wat is het geheim van de rij?

Lunchvoorstelling

Deze voorstelling bij de Helden van Kien is inclusief lunch. Een vers soepje, belegde mini-broodjes en een mini-kroketje worden geserveerd tijdens de voorstelling. Regisseur Susan Koenen heeft ook nog extra materiaal om te laten zien van de bakkerij tien jaar na de opname van de film. En natuurlijk de verhalen over het maken ervan. Smullen dus…

Beholders - Het Geheim Van De Rij

Het Geheim Van De Rij

Duur: 31 minuten
Gesproken taal: Nederlands
Ondertiteling: Geen
Regisseur: Susan Koenen
Land: Nederland
Jaar: 2009

Onze gasten

Regisseur: Susan Koenen

Susan Koenen heeft zich via Studenten TV van Salto in Amsterdam langzaam opgewerkt in de televisiewereld en de kans gehad samen te werken met onder andere Paul Haenen, Frans Bromet en John Appel. Intussen heeft ze zelf naam gemaakt met veel televisiewerk en documentaires als Laura & Anne 4 Ever, Het Wilde Westen en Ik ben een meisje!

Programma 2019

Datum: Zaterdag 12 oktober
Tijd: 12:00 uur
Gast: Susan Koenen
Moderator: Arthur Frieser
Locatie: Helden van Kien
Bremhorst 1, Sint-Oedenrode