; be patient

behold;

Het Geheim Van De Rij

Er moet iets bijzonders met dat brood zijn

Waarom staat er altijd een rij voor Bakker Hartog’s, terwijl er genoeg andere bakkers zijn waar geen rij voor de deur staat? Er moet iets bijzonders met dat brood zijn… of met die bakker. De filmmaakster sprak met mensen in de rij, met de bakker zelf, met zijn meester en zijn leerling en volgde het proces van het broodmaken. Ook was de filmploeg bij de jaarlijkse klapper van Hartog’s: de verkoop van volkoren oliebollen op oudjaarsdag. Gaandeweg komt er een antwoord op de vraag: wat is het geheim van de rij?

Lunchvoorstelling

Deze voorstelling bij de Helden van Kien is inclusief lunch. Een vers soepje, belegde mini-broodjes en een mini-kroketje worden geserveerd tijdens de voorstelling. Regisseur Susan Koenen heeft ook nog extra materiaal om te laten zien van de bakkerij tien jaar na de opname van de film. En natuurlijk de verhalen over het maken ervan. Smullen dus…

Beholders - Het Geheim Van De Rij
Het Geheim Van De Rij

Duur: 31 minuten
Gesproken taal: Nederlands
Ondertiteling: Geen
Regisseur: Susan Koenen
Land: Nederland
Jaar: 2009

>> Onze gasten
Regisseur: Susan Koenen

Susan Koenen heeft zich via Studenten TV van Salto in Amsterdam langzaam opgewerkt in de televisiewereld en de kans gehad samen te werken met onder andere Paul Haenen, Frans Bromet en John Appel. Intussen heeft ze zelf naam gemaakt met veel televisiewerk en documentaires als Laura & Anne 4 Ever, Het Wilde Westen en Ik ben een meisje!

Programma

Kaartjes: € 22,50 per stuk
Datum: Zaterdag 12 oktober
Tijd: 12:00 uur
Locatie: Helden van Kien
Bremhorst 1, Sint-Oedenrode

Gratis consumptie

Bij elke voorstelling krijg je bij binnenkomst een bon voor een gratis consumptie. Deze bon kan besteed worden na de Q&A. Zo hopen we dat je nog even blijft en vooral dat je het gesprek aangaat met onze andere bezoekers…

Online verkoop

Kaartjes kunnen alleen besteld worden op deze website en online betaald worden. Na betaling krijg je van ons een mail met je e-ticket. Als je een vraag of problemen ervaart met betrekking tot de kaartjes, stuur ons dan een mailtje op tickets@beholders.nl.

Retourneren van kaartjes

Als je je kaartjes wilt retourneren of omruilen, stuur ons dan een mailtje via tickets@beholders.nl. We bekijken elke vraag op zichzelf en houden rekening met de reden, de tijd tot de voorstelling en of de voorstelling uitverkocht is.