; be confronted

behold;

Another News Story

Ze volgen de vluchtelingen, ze vinden de media…

De eerste documentaire van Orban Wallace, Another News Story, is gefilmd tijdens de Syrische vluchtelingencrisis in 2015. De documentaire volgt de vluchtelingen van het Griekse eiland Lesbos, via Hongarije en Kroatië op hun tocht door heel Europa richting het toevluchtsoord waar ze zo naar uitkijken. De film legt een slopende reis vast vol gevaar, bureaucratie, politieke obstakels en duizenden kilometers onzekerheid.

Maar de Britse regisseur draait zijn camera ook richting de media, die naar het Middellands Zeegebied zijn gestuurd om verhaal te doen over de zich ontvouwende humanitaire crisis. Wat is de plek van wereldwijde conflicten en crises in een wereld waar de klok rond brekend nieuws gebracht wordt? Hoe vinden de journalisten, die geconfronteerd met onmeetbaar lijden, een menselijke balans tussen hun professionele objectiviteit en de alledaagsheid van hun werk? Is het mogelijk om de nuance te vinden tussen een goed verhaal en sensatie? Of is het gewoon another news story?

Beholders Another News Story
Another News Story

Duur: 90 minuten
Gesproken taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Regisseur: Orban Wallace
Land: Groot-Brittanië
Jaar: 2017

>> Bekijk de trailer
>> Onze gasten
Regisseur: Orban Wallace

Orban Wallace is filmmaker en ook medeontwikkelaar van Gallivant Film Productions waar documentaires, muziekvideo’s en reclamespotjes worden gemaakt. Eerdere documentaires zijn Copenhagen, The Musical (2002) en Misty (2016) en drama’s als Aeron (2012), die genomineerd werd voor de Britain’s RTS Awards.

Programma

Kaartjes: € 10,- per stuk
Datum: Zaterdag 12 oktober
Tijd: 16:00 uur
Locatie: Apotheek, Noordkade
Verlengde Noordkade 10, Veghel

Gratis consumptie

Bij elke voorstelling krijg je bij binnenkomst een bon voor een gratis consumptie. Deze bon kan besteed worden na de Q&A. Zo hopen we dat je nog even blijft en vooral dat je het gesprek aangaat met onze andere bezoekers…

Online verkoop

Kaartjes kunnen alleen besteld worden op deze website en online betaald worden. Na betaling krijg je van ons een mail met je e-ticket. Als je een vraag of problemen ervaart met betrekking tot de kaartjes, stuur ons dan een mailtje op tickets@beholders.nl.

Retourneren van kaartjes

Als je je kaartjes wilt retourneren of omruilen, stuur ons dan een mailtje via tickets@beholders.nl. We bekijken elke vraag op zichzelf en houden rekening met de reden, de tijd tot de voorstelling en of de voorstelling uitverkocht is.