; be positive

behold 2019;

Kinders

De ontplooiing van talenten door de kracht van muziek

In Kinders volgen we kinderen en jongeren met uiteenlopende achtergronden tijdens hun moeilijke, verwarrende en grappige beslommeringen in hun dagelijks leven. Het centrale onderwerp is Superar, het muziek educatieprogramma dat is opgezet door Caritas, het Weense Concertgebouw en het Weense jongenskoor. De kinderen veranderen van onzichtbare buitenstaanders tot zelfbewuste jonge mensen, die hun verborgen talenten leren uiten door de kracht van muziek.

De kinderen realiseren zich zelf ook hoe hun leven zichtbaar verandert door de discussies die komen kijken bij de muzieklessen. De film laat de drempels en het drama zien op hun weg, maar ook het enthousiasme en de inspiratie. Door samen te zingen en muziekinstrumenten te leren spelen krijgen de levens van deze jongeren, die daar normaal de kans niet voor zouden hebben, een verrassende, levendige en creatieve dimensie.

Het is niet de functionaliteit die centraal zou moeten staan in het leven, maar veel meer de ontplooiing en het gebruik van talenten.

Beholders - Kinders
Kinders

Duur: 95 minuten
Gesproken taal: Duits
Ondertiteling: Engels
Regisseur: Riahi Brothers
Land: Oostenrijk
Jaar: 2016

>> Bekijk de trailer
Programma 2019

Kaartjes: € 10,- per stuk
Datum: Zaterdag 12 oktober
Tijd: 15:00 uur
Locatie: Walsmalerij, Noordkade
Verlengde Noordkade 10, Veghel

Kaartjes: € 10,- per stuk
Datum: Zondag 13 oktober
Tijd: 15:00 uur
Locatie: Hart van Bourdonck
Kapelstraat 1, Boerdonk