; be open

behold;

Stuttering, my constant companion

Het gesprek aangaan over stotteren

Birgit stottert al vanaf haar vroege jeugd. Bij een bioscoopbezoek van de film The King’s Speech wordt ze weer gegrepen door het thema. Tijdens een ongemakkelijk lang stotterfragment van de hoofdrolspeler en het gelach in de zaal, komen bij Birgit bekende gevoelens van vroeger boven. Ondanks haar eerste impuls om naar haar oude gewoonte de zaal uit te lopen, wil Birgit haar eigen stotteren aanpakken en zich er eindelijk mee verzoenen.

Gesterkt door een persoonlijke ontmoeting met David Seidler, de schrijver van The King’s Speech, begint Birgit aan een intensieve serie gesprekken met andere mensen voor wie stotteren een rol speelt in hun leven.

Beholders - Stuttering
Stuttering

Duur: 90 minuten
Gesproken taal: Duits, Engels
Ondertiteling: Engels
Regisseur: Birgit Gohlke, Petra Nickel
Land: Oostenrijk
Jaar: 2018

>> Bekijk de trailer
>> Onze gasten
Regisseur: Birgit Gohlke

Birgit Gohlke is in 2008 afgestudeerd aan de universiteit van Wenen in theater-, film- en mediawetenschap. Tijdens deze studie heeft zij aan verschillende producties meegewerkt, maar Stuttering, My Constant Companion is haar eerste feature length documentairefilm.

Programma

Kaartjes: € 10,- per stuk
Datum: Zaterdag 12 oktober
Tijd: 16:00 uur
Locatie: Podiumzaal, Noordkade
Verlengde Noordkade 10, Veghel

Kaartjes: € 10,- per stuk
Datum: Zondag 13 oktober
Tijd: 16:00 uur
Locatie: Magazijn, Noordkade
Verlengde Noordkade 10, Veghel

Gratis consumptie

Bij elke voorstelling krijg je bij binnenkomst een bon voor een gratis consumptie. Deze bon kan besteed worden na de Q&A. Zo hopen we dat je nog even blijft en vooral dat je het gesprek aangaat met onze andere bezoekers…

Online verkoop

Kaartjes kunnen alleen besteld worden op deze website en online betaald worden. Na betaling krijg je van ons een mail met je e-ticket. Als je een vraag of problemen ervaart met betrekking tot de kaartjes, stuur ons dan een mailtje op tickets@beholders.nl.

Retourneren van kaartjes

Als je je kaartjes wilt retourneren of omruilen, stuur ons dan een mailtje via tickets@beholders.nl. We bekijken elke vraag op zichzelf en houden rekening met de reden, de tijd tot de voorstelling en of de voorstelling uitverkocht is.