; be welcome

Gemoedelijk en gezellig
Met mensen die openstaan voor nieuwe inzichten

behold;

Programmapresentatie

Programmapresentatie

Speciaal voor iedereen die nieuwsgierig is naar het programma van Beholders 2023, organiseren we een bijeenkomst op donderdagavond 1 juni in het Spectrum in Schijndel. Een gezellige bijeenkomst waarin we je graag meenemen in de verhalen achter de documentaires en de keuzes die wij maken. Daarnaast horen we ook graag jouw mening! Je krijgt op deze avond namelijk de kans om mee te beslissen over de documentaires, de locaties en de momenten.

Surprise Doc

Naast de programmapresentatie laten we op deze avond ook een documentaire zien: een Surprise Doc. We vertellen dus nog niet welke dat is. Deze documentaire zal ook op ons festival in oktober te zien zijn. Na de vertoning van de Surprise Doc vertellen we je graag meer over onze keuze voor deze film.

Festivalpas

Voor onze festivalpashouders van 2022 is de avond gratis toegankelijk. Zij ontvangen hiervoor apart een uitnodiging. Voor andere geĂ¯nteresseerden kost de avond € 10,-. In de maand juni is het mogelijk om met voordeel de festivalpas te kopen voor dit jaar. Als je de pas op 1 juni bestelt, dan krijg je zelfs nog een extra voordeeltje!

Zien we je op 1 juni?

Surprise Doc 3 - Beholders

Surprise Doc

Duur: 93 minuten
Gesproken taal: Engels
Ondertiteling: Engels
Jaar: 2023

Programma

Datum: Donderdag 1 juni
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Spectrum
Steeg 9, Schijndel

Festivalmagazine in de bus
Festivalmagazine thuis in de bus