fbpx

behold;

Waar is het festival?

Elke plek zijn eigen beleving

Voor onze vertoningen hebben we ondertussen al 22 locaties gevonden. 22 locaties met hun eigen karakter en beleving, die onze gemeente verbinden. Van de oude zuivelfabriek in Erp, de sfeervolle bistro op de camping in Eerde, het jongerencentrum Honk1224 in Sint-Oedenrode, het City Theater in Schijndel tot theater de Blauwe Kei in Veghel. Wij zijn heel benieuwd hoe deze verschillende plekken bijdragen aan de beleving van de films en ze uitnodigen tot gesprekken.

Festivalcafé

De centrale plek tijdens ons festival is het festivalcafé de Afzakkerij op de Noordkade. Een plek om na te praten, bij te komen, elkaar te ontmoeten en misschien wel getipt te worden over documentaires die je zéker nog moet zien.

Informatiebalie

In de hal van de Noordkade, net voor de Afzakkerij, vind je onze informatiebalie waar je kaartjes kan kopen en met al je vragen terecht kunt. Over de documentaires, de locaties, de organisatie, voor het regelen van een taxi of een fietsroute naar de volgende film.

NPF-Toren

Eén locatie hebben we volledig gereserveerd voor interviews en gesprekken; de NPF-Toren op de Noordkade. In aanloop naar het festival zullen we hier een programma voor publiceren. De gesprekken zijn gratis bij te wonen voor iedereen die een kaartje heeft gekocht voor het festival. Bij de informatiebalie kun je daarmee een NPF-Torenkaartje halen.

Afterparty

Er zal geen dag voorbij gaan op het festival zonder een feestje. In het Festivalcafé is er ruimte om te praten met een drankje, maar we snappen dat het ook fijn is als er nog gedanst kan worden. Dat zullen we elke dag op een andere plek doen op de Noordkade. Op donderdag speelt er een bandje in de Apotheek, op zaterdag na Koyaanisqatsi zal Spring Electric doorspelen met een dj-set in de Walsmalerij. Het precieze programma volgt later op de website.