; be intrigued

 

; be yourself

 

; be yourself

 

; be surprised

 

; be adaptive

 

; be yourself

 

; be genuine

 

; be moved

 

; be liked

 

; be brave

 

; be connected

 

; be familiair

 

; be gone

 

; be real

 

; be manipulated

 

; be stunned

 

; be surprised

 

; be humane

 

; be devoted

 

; be like...

 

; be sincere

 

; be creative

 

; be ambitious

 

; be aware

 

; be hardcore

 

; be drained

 

; be loved

 

; be resilient

 

; be desperate

1
1

behold;

Informatie over het festival

Er is veel te vertellen over de documentaires, de makers, de locaties en over het festival zelf. Dat doen we in een blog. Blader er rustig doorheen en wordt zo weer wat wijzer over de achtergronden…

Wat zie jij?

Ervaar de werkelijkheid van anderen en word je bewust van je eigen realiteit. Besef dat we allemaal beholders zijn, maar dat we allemaal wat anders zien. Beholders organiseert meer dan zestig voorstellingen en geeft daarna alle aandacht en ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.

Het zijn bijzondere tijden. Meer dan ooit hebben we behoefte om elkaar weer te zien, ervaringen te delen en met elkaar in gesprek te gaan. En dat kan! Want Beholders gaat door in een iets aangepaste setting, waarbij we uiteraard de richtlijnen van het RIVM naleven. We blijven de ontwikkelingen op de voet volgen en passen ons aan waar dat nodig is. Zo waarborgen we de veiligheid van onze bezoekers, gasten, makers, medewerkers en moderatoren.

Vorige edities

I have been attending IDFA for over ten years now. We never thought we would organize a festival when we started doing social events around documentaries in 2015. A couple of years later we actually have a festival and feel the ambition to grow in the coming years. To bring people together. Create understanding for different perspectives. We think documentaries can have an important part in doing so.

Meer over Beholders 2020Meer over Beholders 2019Meer over DocsintheCity