; be intrigued

 

; be genuine

 

; be moved

 

; be liked

 

; be brave

 

; be connected

 

; be familiair

 

; be gone

 

; be real

 

; be manipulated

 

; be stunned

 

; be humane

 

; be devoted

 

; be like...

 

; be surprised

 

; be sincere

 

; be creative

 

; be ambitious

 

; be aware

 

; be hardcore

 

; be drained

 

; be loved

 

; be resilient

 

; be desperate

1
1

behold;

Onze partners

De band met onze partners

Met verschillende organisaties kijken we naar manieren van samenwerking. Welke documentaires helpen het verhaal te vertellen? Welke documentaires kunnen een gesprek starten? Hieronder de verhalen van enkele partners met wie we deze samenwerking vorm hebben gegeven.

Partner: Dementievriendelijk Meierijstad

Het is belangrijk bij dementie om signalen te herkennen en bespreekbaar te maken. Het bespreekbaar maken van onderwerpen, voeren van gesprekken en zoeken naar verbindingen is wat we doen bij Beholders.

Lees meer
Partner: Fairtrade Meierijstad

Documentaires zijn voor ons een krachtig medium om het verhaal te vertellen van Fairtrade. Graag geven we daarom vanuit Fairtrade Meierijstad een paar tips over documentaires in het programma van Beholders.

Lees meer
Partner: Bibliotheek Meierijstad

De Bibliotheek is het huis van de verhalen. We bevorderen lezen en laten jong en oud kennismaken met literatuur, kunst en cultuur. Rondom deze thema’s organiseren we ontmoeting en debat.

Lees meer
Partner: Cultuurkade Meierijstad

Je laven aan kunst vinden we belangrijk. Voor leerlingen, maar ook voor leerkrachten. Zonder meteen te weten hoe je dat in de klas inzet. Gewoon zitten, luisteren, je laten inspireren, verwonderen en confronteren.

Lees meer
Partner: CHV Academy

Kinderen en jongeren moeten geïnspireerd en gestimuleerd worden om hun talent te ontdekken en te ontwikkelen. Creatieve geesten hebben ruimte en vertrouwen nodig om tot bloei te komen.

Lees meer
Partner: Jongerenwerk Meierijstad

In de jongerencentra Honk1224 en BIZZI zijn regelmatig activiteiten, afgestemd op de jeugd en de jeugdcultuur. Verschillende documentaires tijdens het festival sluiten perfect aan bij onze thema’s.

Lees meer