; be intrigued

 

; be genuine

 

; be moved

 

; be liked

 

; be brave

 

; be connected

 

; be familiair

 

; be gone

 

; be real

 

; be manipulated

 

; be stunned

 

; be humane

 

; be devoted

 

; be like...

 

; be surprised

 

; be sincere

 

; be creative

 

; be ambitious

 

; be aware

 

; be hardcore

 

; be drained

 

; be loved

 

; be resilient

 

; be desperate

1
1

behold;

Onze blog

Informatie rond de documentaires en het festival

Er is veel te vertellen over de documentaires, de makers, de locaties en over het festival zelf. Dat doen we in een blog. Blader er rustig doorheen en wordt zo weer wat wijzer over de achtergronden…

Updates

Er is van alles dat we met jullie willen delen. Leuke lijstjes, achtergronden, een interview of natuurlijk mededelingen rondom de maatregelen waar we in tijden van Corona allemaal mee te maken hebben.

Lees meer
Columns

Beleving is waar ons festival voor een belangrijk deel om draait. Columns lenen zich in het bijzonder om die persoonlijke beleving bij documentaires en bij onze manier van het organiseren van vertoningen te verwoorden. Op deze pagina vind je de bijdrages van een aantal mensen die zo vriendelijk zijn geweest hun verhaal voor je op te schrijven.

Lees meer
Partners

Met verschillende organisaties kijken we naar manieren van samenwerking. Welke documentaires helpen het verhaal te vertellen? Welke documentaires kunnen een gesprek starten? Op deze pagina de verhalen van enkele partners met wie we deze samenwerking vorm hebben gegeven.

Lees meer
Beholders 2019

Nog even terug naar 2019? Op zoek naar een documentaire die je toen gezien hebt? Op deze pagina hebben we wat informatie van de editie van 2019 bij elkaar gezet.

Lees meer